середу, 16 березня 2016 р.

Підсумок проведення віртуального засідання РМО


З 22 по 29 лютого 2016 року проведено віртуальне засідання районного методичного об'єднання учителів української мови і літератури з проблеми "Традиційні та інноваційні підходи в створенні креативної інтелектуальної особистості» (блог "Віртуальна світлиця"). Учасники мали можливість ознайомитися з матеріали за напрямками:
  • Впровадження сучасних інформаційних технологій, використання можливостей інформаційного центру району, області.
  • Робота з обдарованими учнями як напрямок інноваційної діяльності вчителя української мови і літератури. 
  • Інноваційні підходи щодо викладання української мови і літератури. 
  • Зовнішнє незалежне оцінювання: традиції та інновації щодо підготовки випускника.
 А також - обговорити та залишити свої враження, коментарі, побажання, ділові пропозиції.
Для участі в семінарі зареєструвалося 15 учителів-словесників Компаніївського району: Ахмедова Ю.Н., Василевська А.П., Величко С.М., Грицієнко Т.В., Дубина В.І., Лісовець С.М., Луговська В.В., Мараховська Т.М., Наумушкіна В.В., Недлінська В.А., Осадців Т.В., Панасюк Н.В., Сичова В.В., Трохименко А.А., Чорненко Н.М. 
Взяли участь в обговоренні 18 педагогів, 9 філологів допомогли здійснити вихідне анкетування. Тож, 67% опитуваних вважають доцільним проведення такого методичного заходу, розкриття обраної теми - 56%. Більш детальніше аналіз вихідного анкетування можна переглянути ТУТ.
Щиро вдячна всім учасникам віртуального засідання районного методичного об'єднання за плідну співпрацю!
Висловлюю надію, що це лише успішний початок нашої співпраці, і в майбутньому такі форми роботи стануть для Вас традиційними та допоможуть у професійному зростанні.

Немає коментарів:

Дописати коментар